گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اردوغان: سفیرمان در ابوظبی را خارج می کنیم

رئیس‌جمهور ترکیه در واکنش به اقدام امارات در عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت که آنکارا، تعلیق روابط با ابوظبی را بررسی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، امروز (جمعه) در سخنرانیش پس از نماز جمعه به عادی‌سازی روابط امارات با تل‌‌آویو واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه خبرش شبکه «الجزیره»، رئیس‌جمهور ترکیه در این خصوص گفت: «مسئله خارج کردن سفیر ترکیه از ابوظبی و به تعلیق درآوردن روابط با امارات را در واکنش به عادی‌سازی روابط این کشور با اسرائیل، بررسی می‌کنیم».

خبرگزاری «اسپوتنیک» نیز در این خصوص گزارش داد که اردوغان تأکید کرده است که غیرممکن است آنکارا توافق تل‌آویو و امارات را بپذیرد.

آنکارا در حالی قطع روابط دیپلماتیک خود با ابوظبی را مورد بررسی قرار می‌دهد که روابط این کشور با تل‌آویو در زمینه‌های مختلف برقرار است.

 شامگاه روز گذشته، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد  تل‌آویو و امارات به توافقی برای «عادی‌سازی کامل روابط» دست پیدا کرده‌اند.

 وزارت خارجه ترکیه نیز، امروز، با محکوم کردن توافق امارات و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابط، گفته بود که مردم منطقه، این اقدام ریاکارانه ابوظبی را نبخشیده و فراموش نمی‌کنند.

 

فارس

ارسال نظر